Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad skal jeg gøre, hvis pvc-posen er farvet?

2022-02-12

Detpvc taskeer mest bange for farvning, og blækket er det første, der ligner farvepenne, kuglepenne, vandpenne eller farvepigmenter. Når den er farvet, er den svær at fjerne.
Nødmetoden er at tørre med et vådt håndklæde umiddelbart efter farvning. Aftørring med balsam- eller spritservietter kan også hjælpe med at fjerne pletter, men ikke helt, så hold dig væk fra kilden til pletter.

Sådan gør du rentpvc taske:
1. Fortæl dig en enkel og god måde at rengøre elfenbenslæderposen (pvc-materiale), dette er ikke en nem måde. Du går til apoteket og køber en flaske balsam, finder derefter en blød, ren klud, tab balsamen på pungen og tør pungen let af med den bløde klud. På dette tidspunkt vil du blive glædeligt overrasket over at opdage, at lædertasken bliver ren og lys efter en sådan behandling.

2. Når først polyvinylchloridposen er misfarvet, er det stort set umuligt at rengøre den, som den var, da den blev købt første gang. Tør kun af med bomuld dyppet i alkohol, men ikke for hårdt, brug for meget kraft og tør forsigtigt mønsteret af. Men bare rolig, det generelle mønster vil ikke forsvinde, hvis du ikke gnider det frem og tilbage for hårdt. Kort sagt renser den en stor cirkel, efter at alkoholen er tørret af. Husk på, at lædergenstande, der især renses af renserier, kan blive snavsede.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept